Home » Sa ne cunoastem
Sa ne cunoastem
1635402569158Sunt psiholog specializat în Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, Psihologia muncii și organizațională, Psihologia transporturilor și Psihologie clinică. M-am înscris în Colegiului Psihologilor din România în anul 2011, an în care am început și practicarea profesiei.

Am absolvit Facultatea de Psihologie promoția 2008 și a programului de Master Psihologie clinică – evaluare și intervenție. Am urmat cursuri postuniversitare la Asociația de psihologia aplicată în domeniul securității naționale și la Asociația Psihologilor din Transporturi, Muncă și Servicii.

Sunt înscrisă în Registrul supervizorilor din cadrul Colegiului Psihologilor din România în specializările Psihologia muncii și organizațională și Psihologia transporturilor și pot oferi programe de supervizare profesională psihologilor debutanți.

Am experiență în recrutarea și selecția de personal; în evaluarea periodică a personalului; în examinarea psihologică pentru siguranța circulației rutiere sau obținerea permisului de conducere; în evaluarea psihologică pentru deținerea și utilizarea armelor și munițiilor supuse autorizării.

Cabinetul individual de psihologie este atestat de către Colegiului Psihologilor din România din anul 2019 și deține acreditare din partea Ministerului Transporturilor. Colaborez cu firme de pază și protecție pentru evaluarea psihologică a personalului, precum și a cursanților înscriși la cursurile de Agent de securitate și Arme si muniții; cu școli de pe raza județului Vâlcea pentru evaluarea psihologică periodică a cadrelor didactice; cu societăți comerciale pentru evaluarea psihologică la angajare, periodică sau promovarea în funcție pentru diverse categorii de personal: conducători auto, electricieni, muncă la înălțime, muncitori necalificați etc.

Am absolvit Facultatea de Psihologie promoția 2008 și a programului de Master Psihologie clinică – evaluare și intervenție. Am urmat cursuri postuniversitare la Asociația de psihologia aplicată în domeniul securității naționale și la Asociația Psihologilor din Transporturi, Muncă și Servicii.Sunt înscrisă în Registrul supervizorilor din cadrul Colegiului Psihologilor din România în specializările Psihologia muncii și organizațională și Psihologia transporturilor și pot oferi programe de supervizare profesională psihologilor debutanți.Am experiență în recrutarea și selecția de personal; în evaluarea periodică a personalului; în examinarea psihologică pentru siguranța circulației rutiere sau obținerea permisului de conducere; în evaluarea psihologică pentru deținerea și utilizarea armelor și munițiilor supuse autorizării.Cabinetul individual de psihologie este atestat de către Colegiului Psihologilor din România din anul 2019 și deține acreditare din partea Ministerului Transporturilor. Colaborez cu firme de pază și protecție pentru evaluarea psihologică a personalului, precum și a cursanților înscriși la cursurile de Agent de securitate și Arme si muniții; cu școli de pe raza județului Vâlcea pentru evaluarea psihologică periodică a cadrelor didactice; cu societăți comerciale pentru evaluarea psihologică la angajare, periodică sau promovarea în funcție pentru diverse categorii de personal: conducători auto, electricieni, muncă la înălțime, muncitori necalificați etc.EDUCATIE

1.Formare profesionala complementara postuniversitara in Psihologie aplicata in domeniul securitatii

nationale, publice si private 2018-2020

Asociația de psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale, Bucuresti


2. Master Psihologie Clinica – evaluare si interventie 2013-2015

Universitatea din Pitesti, Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Pitesti

3.Formare profesionala complementara postuniversitara in Psihologia muncii si organizationala, Psihologia

transporturilor si Psihologia aplicata in servicii (2012-2014)

Asociatia Psihologilor din Transporturi, Munca si Servicii, Centru de psihologie aplicata Pitesti

4.Master Management Organizational si Resurse Umane (2008-2010)

Universitatea Spiru Haret, Bucuresti, Facultatea de Sociologie

5. Facultatea de Stiinte Socio Umane, Specializarea Psihologie (2005-2008)

Universitatea din PitestiATESTARI COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA

1.Atestat de psiholog cu libera practica, in specialitatea Psihologia transporturilor, treapta de specializare

Specialist, forma de atestare Autonom

2.Atestat de psiholog cu libera practica, in specialitatea Psihologia muncii si organizationala, treapta de

specializare Specialist, forma de atestare Autonom.


3.Atestat de psiholog cu libera practica, in specialitatea Psihologie clinica, treapta de specializare

Practicant, forma de atestare Autonom.

4. 3.Atestat de psiholog cu libera practica, in specialitatea Psihologie aplicata in domeniul securitatii

nationale, treapta de specializare Practicant, forma de atestare Autonom.


Supervizare profesionala pentru psihologii practicanti in supervizare in specializarea:

 - Psihologia Transporturilor;

 - Psihologia muncii si organizationala


  
+40 786 211 512 beatrice_stefan86@yahoo.com
cABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE